,

Cum a fost primul maraton de discursuri de anul acesta

Săptămâna trecută Toastmasters Bucureşti a organizat un maraton de discursuri la care au participat numeroşi membri şi invitaţi, dornici să îi asculte pe vorbitori. Pornind de la tema „Cum îţi transformi pasiunea în afacere”, cei cinci vorbitori au împărtăşit cu noi poveşti de succes sau ne-au propus soluţii inedite pentru probleme presante ale societăţii. Astfel,…

By.

min read

Săptămâna trecută Toastmasters Bucureşti a organizat un maraton de discursuri la care au participat numeroşi membri şi invitaţi, dornici să îi asculte pe vorbitori.

Pornind de la tema „Cum îţi transformi pasiunea în afacere”, cei cinci vorbitori au împărtăşit cu noi poveşti de succes sau ne-au propus soluţii inedite pentru probleme presante ale societăţii. Astfel, de la Mihai Gârbia am aflat despre posibilitatea vindecării energetice, chiar şi de la distanţă şi despre cât de uşor ar putea fi implementată o reţea de terapeuţi care să ofere asistenţă medicală, întocmai ca sistemele de urgenţă tradiţionale.

Violeta Ieremie ne-a povestit despre paşii concreţi şi dificili pe care i-a urmat pentru transformarea pasiunii sale pentru gramatică în afacere şi ne-a convis că, oricât ar fi de greu, nu trebuie să renunţăm la visurile nostre.

Să înfiinţezi o afacere e ca şi cum ai da viaţă unui gând, iar sursa vieţii şi a succesului se află în pasiunea pe care o investeşti în ceea ce faci – asta este lecţia pe care am învăţat-o de la Ciprian Scutar.

Roxana Gîrleanu, gândindu-se că poateşi o parte dintre colegii toastmasteri viseză să joace în reclame, ne-a dezvăluit un secret: profesionalismul contează, însă elementele cheie care aduc succesul sunt naturaleţea şi atitudinea.

Pentru Lucian Popescul, care a văzut şi încercat multe, lecţia pe care trebuie să o luăm acasă este că atunci când ăţi place ceea ce faci, succesul vine singur la tine.

Mulţimim tuturor celor care aţi fost alături de noi şi ne-aţi ajutat să facem din seara maratonului una memorabilă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *