Contact

Daca ai citit cu atentie informatiile de pe acest site (Acasa si Intrebari Frecvente ) si tot ai nelamuriri, pentru a ne contacta ne poti lasa un mesaj pe pagina noastra de Facebook, unde vei primi un raspuns in cel mai scurt timp. Daca ne lasi aici un comentariu, raspunsul va intarzia mult, deoarece nu monitorizam frecvent aceasta pagina. Multumim pentru intelegere!

În prezent, Clubul îşi desfăşoară şedinţele în fiecare zi de marti, de la 19:00, la Tineretului Training, Str. Lânăriei, nr. 77 , interfon “TT” (Tineretului Training),  Bucuresti.

6 thoughts on “Contact”

 1. Buna seara!
  V-am mai scris cu ceva timp in urma (aprox. o luna si jum.) intrebandu-va cum as putea deveni membru toastmasters. V-as fi recunoscator daca mi-ai oferi un raspuns la aceasta intrebare.
  Va salut CU DRAGos!

  1. Buna Dragos!
   Daca informatiile de pe site si de pe pagina noastra de Facebook nu te-au lamurit inca in legatura cu inscrierea, cel mai bine este sa vii la una din sedintele noastre si sa vorbesti cu Raluca Hincu, Vice Presedintele nostru pe Membership, sau cu oricare dintre ceilalti ofiteri ai clubului si vei primi toate detaliile.

 2. Buna ziua!

  Ma intereseaza foarte tare sa particip la intalnirile Toastmasters Bucuresti si de aceea va deranjez cu cateva intrebari.

  Conform paginii dumneavoastra de facebook, sedintele au loc in fiecare marti de la ora 18.45, la Palatul Universul.

  Pe de alta parte, pe site am vazut ca se tin sedinte si lunea, la sediul din Strada Clucerului. Mi-ati putea confirma va rog frumos informatiile de mai sus? Va multumesc!

  O zi placuta,
  Flaviu

  1. Pe Strada Clucerului are sediul un alt club Toastmasters. Noi suntem momentan la Palatul Universul.

 3. Buna ziua,

  Din cate am vazut sedintele pentru Toastmasters se tin in fiecare zi de marti, as vrea sa ma alatur si eu clubului. M-ati putea spune va rog daca se mai tin sedinte si in alte zile ale saptamanii? Multumesc frumos,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *